3FM nieuws

Junkie XL remixt Eagles of Death metal

  1. Nieuwschevron right
  2. Junkie XL remixt Eagles of Death metal
De remix wordt gebruikt in de Nike reclame tijdens het EK.
Junkie XL (Tom Holkenborg) heeft de remix van het nummer ‘Don’t Speak’ van de Eagles Of Death Metal af. De remix is te horen in de Nike reclame die tijdens het EK veel te zien zal zijn. Eerder maakt hij al een remix van ‘A Little Less Conversation’ van Elvis voor een andere grote campagne van het sportmerk.

Eagles Of Death Metal
Junkie XL is blij met de keuze voor het nummer van Eagles Of Death Metal, het project van Josh Homme. ‘Ik ben al jaren fan van Eagles Of Death Metal en het was daarom een grote eer om met hun muziek aan de gang te gaan. Ik hoop van harte dat ze via deze reclame spot een groter publiek weten te bereiken, want het is een fantastische band.’

Clip

Zoals te verwachten van het sportmerk Nike, pakken ze de reclamespots tijdens het EK groots aan. Je beleeft de reclame vanuit de eerste persoon en je staat oog in oog met spelers als Ronaldo, Rooney, Zlatan en Materazzi.

Ook de regisseur is niet de eerste de beste. De clip wordt door Guy Ritchie geregisseerd. De regisseur van onder andere 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels' en 'Snatch' en natuurlijk ook bekend als de echtgenoot van Madonna.

Ster advertentie
Ster advertentie