3FM nieuws

Jack Garratt dropt muziek aan alle kanten

  1. Nieuwschevron right
  2. Jack Garratt dropt muziek aan alle kanten

Afgelopen week slingerde Jack Garrett flink wat nieuwe muziek de wereld in. Doe je happy dance!

Foto: Bullet-Ray van Olphen

Meer Jack Garratt

Jack Garratt is één van die fijne nieuwe ontdekkingen, waarvan je jezelf afvraagt waar die man je hele leven was. Na het uitbrengen van zijn eerst plaat Phase met daarop ex-3FM Megahit 'Breathe Life' hoefde we niet lang te discussiëren of hij op onze 3FM Live List moest. Nee, dat was direct duidelijk. Als je de kans krijgt, ga Jack Garratt dan live zien.

Ondanks dat de plaat nog geen zeven maanden oud is, hunkeren fans alweer naar meer. Well, you're prayers have been heared! Als je de man op social media volgt zat je de afgelopen weken goed. En nee, niet alleen omdat hij hilarisch is op Twitter of verslaafd aan Snapchat maar ook omdat de nieuwe muziek je om de oren vloog.

Far Cry en BYSKB

Of het nou een cover is of nieuwe eigen producties, Jack Garratt is hard aan het werk. Vorige week donderdag 18 augustus knalde hij twee nieuwe tracks online. De eerste heet 'Far Cry' en is precies wat we van hem willen. Die vertrouwde en heerlijke combinatie van R&B en zijn gekke en herkenbare geluidjes.

Maar dat was niet de enige track die hij de wereld inslingerde. Ook verscheen daar opeens 'BYSKB v2m2 - Demo'. Gekke titel? Zeker! Maar ook niet zo gek, want het is, zoals de titel al zegt, slechts een demo. Die klinkt echter zo lekker dat we zeer benieuwd zijn naar het eindresultaat!

Jouw mening

Gelukkig kwam Jack deze outburst aan nieuwe muziek afgelopen weekend even toelichten op Lowlands. Daar vertelde hij in de 3FM-studio: "I never stop making music. I always have ideas in my head and it just seemed silly that I would stop sharing it with people and putting things online." Dat is waarschijnlijk ook de reden dat hij nu zelfs zijn demo's met ons deelt.

Bekijk de beelden van het interview hier terug

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie