3FM nieuws

Beyoncé verrast met bijzondere clip

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé verrast met bijzondere clip

Beyoncé dansend in haar appartement in ondergoed. Zo omschrijf je het beste de nieuwste clip die op 21 november op YouTube is gelanceerd als opmaat naar haar nieuwe album.

Begin november bevestigde de platenmaatschappij van Beyoncé dat de zangeres op 24 november een limited edition versie van haar laatste album Beyoncé uitbrengt. BEYONCE Platinum Edition Box Set bestaat uit een DVD, kalender, vier mixtapes in samenwerking met onder andere Nicki Minaj, Kanye West en Pharrell Williams én twee nieuwe nummers van Queen B.

Tracks 'gelekt'

En die twee tracks, '7/11' en 'Ring Off' waren recentelijk gelekt op internet. En daarom reageerde Beyoncé met bovenstaande clip. Zo lijkt het. Maar het had uiteraard ook opzet kunnen zijn.

(foto: Frank Micelotta/Invision/AP)

Wel of geen scheiding?

Hoge bomen vangen veel wind. Er wordt al maanden gesproken over een mogelijke scheiding tussen Beyoncé en haar man Jay-Z. Het was een tijdje rustig rond het stel, maar nu draait de geruchtenmolen weer op volle toeren.

Veel media denken dat Queen B in het nummer 'Ring Off' op de scheiding hint, omdat ze zingt: "I was once the one who had his heart" en "Until you had enough and took that ring off, took that ring off'".

Er gaan ook geruchten dat de track zou gaan over Beyoncé die met lede ogen aanziet hoe haar moeder Tina met het einde van een relatie omgaat.

Geruchten, gedoe, gelek. Belangrijkste is dat mevrouw Knowles muziek maakt. En daar mag je van houden of niet.

Ster advertentie
Ster advertentie