3FM nieuws

50 Cent bij 3VOOR12XL

  1. Nieuwschevron right
  2. 50 Cent bij 3VOOR12XL
Rapper {l}50 Cent{/l} schoof afgelopen week aan bij de mannen van {l}3voor12XL{/l} voor een uur durend exclusief interview.
3voor12XL
DJs {l}Kees de Koning{/l} en {l}Andrew Makkinga{/l} van het programma 3voor12XL spreken de wereldberoemde rapper die deze week in Amsterdam was voor de presentatie van de film van Jim Sheridan: ‘Get Rich Or Die Tryin’’ waarin {l}50 Cent{/l} zelf de hoofdrol speelt.

Beef
In een gemoedelijke sfeer, onder het genot van zijn eigen vitaminewater, sprak 50 Cent een dik uur met Kees en Andrew. Hij sprak ondermeer over het verschil tussen een ‘beef’ zoals een ruzie in de hiphopwereld vaak genoemd wordt en een grote-mensen-oorlog, aan de hand van zijn ’beef’ met rapper {l}The Game{/l} en zijn bezoek aan Irak.

Bush en ophef
Hij uitte zijn bewondering voor George Bush en sprak daarna ook zijn onvrede uit over de in zijn ogen hypocriete racistische ophef in Amerika over zijn film en de filmposter, waarop de rapper met een pistool en een baby afgebeeld staat.

De rollen omgedraaid
50 voelde duidelijk de behoefte om de rollen om te draaien, want aan het einde van het interview is hij degene die de vragen stelt. Je kan dit spraakmakende interview natuurlijk ook terugluisteren na afloop van de uitzending via de site van 3voor12XL.

Luister iedere vrijdag tussen 22:00 en 01:00 naar {l}3voor12XL{/l}.Kijk voor meer informatie op de 3voor12XL site.
Ster advertentie
Ster advertentie