3FM nieuws

Noel spijt van haastig vertrek uit Oasis

  1. Nieuwschevron right
  2. Noel spijt van haastig vertrek uit Oasis

Noel Gallagher had graag het 20-jarige jubileum van het album (What's The Story) Morning Glory nog met de band willen vieren.

Sinds de grote ruzie tussen de broers Noel en Liam in 2009, waarbij Noel net voor een optreden van Oasis de band uitstapte, is het helemaal mis tussen de twee. De kans dat Oasis ooit nog eens bij elkaar komt, is dan ook zo goed als nul. En dat vindt Noel jammer.

Geen comeback in 2015 voor Oasis

Noel vertelt in een interview met Absolute Radio dat hij spijt heeft van zijn overhaaste vertrek uit de band. Als hij de tour had afgemaakt en ze daarna een pauze van een paar jaar hadden ingelast, dan was het waarschijnlijk anders gelopen. Dan hadden ze in 2015 ter ere van het 20-jarige bestaan van het Oasis album (What's The Story) Morning Glory misschien nog een comeback kunnen maken.

“It was a hasty decision I've got to say, and we could maybe have all gone off and done other things for a few years. In my own head the 2015, 20-year anniversary of '(What's The Story) Morning Glory' is looming and we could have maybe come back, made a new album and played that album in its entirety and gone and been the greatest thing ever, but there you go.”

Ster advertentie
Ster advertentie