3FM nieuws

Dit is de nieuwe freaky videoclip van White Lies

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de nieuwe freaky videoclip van White Lies

Freaky, maar op kunstige wijze. Je gaat iets zien met seks, bezeten mensen en een jachtgeweer. Check de clip bij 'Take It Out On Me' van White Lies hier.

Met nieuwe single 'Take it Out On Me' geeft White Lies je een voorproefje op hun upcoming album Friends. De track wordt al een aantal weken gedraaid op 3FM, maar er was nog geen bijbehorende video. Nu dus wel!

Film of video?

White Lies werkte voor de video samen met de Mexicaanse filmregisseur David Pablos. De band zag zijn film The Chosen Ones op Netflix en spoorde de regisseur op via Facebook. David Pablos had nog nooit een muziekvideo gemaakt, maar vond het helemaal te gek:

"Ik vertelde iedereen in Mexico dat ik het graag wilde doen, maar er gebeurde niks. En ineens waren de White Lies er! Super exciting!" - David Pablos

Dat er is samengewerkt met een filmmaker zie je duidelijk terug in de clip. In het begin weet je niet of je naar een filmtrailer kijkt of toch naar een muziekvideo.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bijzondere mix

De video is op het eerste gezicht nogal... bijzonder. David Pablos legt uit wat hem geiïnspireerd heeft.

"Het is een hernieuwde versie van traditionele verhalen over heiligen, in een modern Tijuana. Die is gemixt met wat donkere humor en elementen uit de film Theorem." - David Pablos

Wil je weten waar 'Take It Out On Me' inhoudelijk over gaat? Check het hier!

Ster advertentie
Ster advertentie