3FM nieuws

Wildstylez en Niels Geusebroek live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Wildstylez en Niels Geusebroek live bij Giel

Je kent ze wel: Wildstylez en Niels Geusebroek van de zomerhit 'Year Of Summer'. De twee waren woensdagochtend 5 december te gast bij Giel.

'Year Of Summer' was een heerlijke zomerse hit. En zelfs nu de eerste sneeuwvlokjes uit de lucht vallen blijft het nummer goed. Wildstylez (foto boven) en Niels Geusebroek (foto onder) waren op de verjaardag van Sinterklaas (5 december) te gast bij Giel om hun nummer live te laten horen.

Wildstylez en Niels Geusebroek live bij Giel

Natuurlijk speelden Wildstylez, die eigenlijk Joram Metekohy heet, en Niels Geusebroek 'Year Of Summer' woensdagochtend 5 december live bij Giel. Check de beelden hieronder.

Wildstylez en Niels Geusebroek gaan tweede nummer maken

Wildstylez en Niels Geusebroek maakten diezelfde ochtend bekend dat er voor het optreden van Wildstylez in de Heineken Music Hall in Amsterdam, op 19 januari (2013), een tweede nummer verschijnt van het duo. Spannend!

'Year Of Summer' is toegankelijke hardstyle

Het toegankelijke hardstyle-nummer, met de bijbehorde videoclip, staat sinds augustus (2012) op YouTube en is sindsdien al meer dan een miljoen keer bekeken. De video neemt je weer eventjes mee terug in de tijd naar het zomerse festivalseizoen van afgelopen jaar.

Wildstylez en Niels Geusebroek - 'Year Of Summer'

Ster advertentie
Ster advertentie