3FM nieuws

Leadzangeres van Rondé onder het mes

  1. Nieuwschevron right
  2. Leadzangeres van Rondé onder het mes

3FM Serious Talent Rondé loopt een kleine vertraging op in hun opwaartse carrière. Zangeres Rikki moet namelijk geopereerd worden.

De snelle opmars van de band Rondé loopt een kleine vertraging op. Zangeres Rikki Borgelt wordt binnenkort aan haar stembanden geopereerd. Ze had al een tijd last van haar stem en om blijvende schade te voorkomen moet ze onder het mes. De verwachting is dat ze in juni weer kan optreden.

Domien belde maandagavond 23 februari met de zangeres. Want wat is er nou precies aan de hand?

3FM Serious Talent On Tour

De band had samen met Emil Landman en Orange Skyline een tourtje door heel Nederland staan voor de 3FM Serious Talent On Tour. Deze wordt verplaatst naar een ander moment, waarover later meer informatie volgt. “Wij balen er heel erg van dat we shows moeten afzeggen net nu we zo lekker gaan," zegt zangeres Rikki. "Maar gelukkig kan ik snel worden geholpen en kan ik het grootste gedeelte van de zomer gewoon optreden".

Rondé

Rondé heeft momenteel een grote hit met de eerste single ‘Run’, waarmee de band eerder 3FM Serious Talent werd. Na hun optreden op de 3FM Serious Talent Stage van Noorderslag werd de band door 3voor12 zelfs 'Pinkpopwaardig' genoemd. Verder was Rondé een van de meest geboekte bands van Popronde 2014. De komende maanden gebruikt de band om het debuutalbum af te maken dat in het najaar verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie