3FM nieuws

Michiel Veenstra terug op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Michiel Veenstra terug op 3FM

Na een lange afwezigheid is Michiel Veenstra vanavond weer te horen op 3FM. We praatten even met hem bij

De vaste luisteraars van 3FM hebben het een tijd moeten stellen zonder Michiel Veenstra. Het festivalseizoen eiste zijn tol en Michiel ging gestrekt. Ziek, zieker, ziekst en een langer herstelperiode voorgeschreven door de dokter.

>> Lees Michiels blog over zijn zieke zomer

Michiel Veenstra keert terug op 3FM

Een nare periode voor hem, maar ook een tijd van reflectie. Aan de vooravond van zijn terugkeer (en de dag dat hij zes jaar op 3FM te horen is) stelden we hem een paar vragen:

Een langere periode zonder radio is zwaar voor een DJ. Is er muziek geweest die je er doorheen heeft gesleept?
Heel veel muziek. Die van 3FM natuurlijk, de muziek van 90's request, de soundtracks van alle Disney classics die ik weer heb kunnen kijken en ook veel de muziek van REM. Het nieuws dat ze er mee stoppen heeft voor een ware revival gezorgd thuis. En veel nieuwe dingen ontdekt die ik wil delen op de radio!

Nu je een tijdje aan de zijlijn hebt gestaan, zijn je vast dingen opgevallen aan 3FM / het radiolandschap. Wat sprong eruit voor jou?
Dat Barend en Domien heel goede vervangers zijn maar vooral dat 3FM de beste luisteraars heeft. De hoeveelheid mailtjes, tweets, kaartjes en andere beterschapswensen die ik gekregen heb waren echt zo ontzettend tof, dank daarvoor!

Wat is het eerste wat je gaat doen als je weer op zender bent?
De nummer 5 van de Mega Top 5 draaien :-)

Welkom terug, Michiel!

Ster advertentie
Ster advertentie