3FM nieuws

Bertolf blogt na Noorderslag

  1. Nieuwschevron right
  2. Bertolf blogt na Noorderslag
Na een spannend weekend in Groningen heeft Bertolf even de tijd genomen om zijn drukke tijd af te ronden in een blogje.
Hey!

Een hele drukke week achter de rug. Begon met een optreden op zaterdag 10 januari in de platenzaak "Blue Music" in Kampen. Daar hebben we meer dan 50 cd's verkocht en gesigneerd!

Boris en VanVelzen
De dag daarna speelden we op het Free Record Shop jaarfeest. Daar stonden we de spelen tussen grote namen als Van Velzen en Boris.

Monogamy met Liesbeth Kamerling
Op maandagochtend waren we bij Giel. Erg leuke uitzending was dat. Hij had m'n Drontense held Paul de Munnik aan de telefoon voor me, en later kwam Liesbeth Kamerling nog de studio in! Ik heb "Monogamy is on it's way out"(wat over haar gaat) daar voor haar gezongen..


Woensdag stonden we in het voorprogramma van James Morisson in de Heineken Music Hall. Dat was echt te gek! Heel leuk enthousiast publiek!

Noorderslag
Vrijdag hebben we nog een instore gedaan in Free Record Shop van Zwolle en toen was zaterdag de grote dag: Noorderslag!
Die dag begon voor ons met een instore optreden in de Plato van Groningen. Erg leuk om te zien dat m'n cd daar ook in de Plato top 10 staat.

That's Live
Daarna ben ik nog te gast geweest bij Eric Corton's That's Live. De tussentijd hebben we als bandje gedood door te pokeren in het Bluescafé en natuurlijk heb ik niet gewonnen.

's Avonds was toen ons optreden in de Grolsch foyer. Het was hartstikke druk dus dat was goed om te merken.

Another Day akoestisch
Na het optreden ben ik nog te gast geweest bij de NOS televisie en heb ik een akoestische versie van 'Another Day' gespeeld.

>> Klik hier om dat te bekijken (Op 1:55 zit ik )


Mega Top 50
Verder kreeg ik zaterdag te horen dat Another day op nr. 2 staat in de Mega top 50!! Hoe cool is dat?! Het album stijgt inmiddels ook door in de album top 100 en staat nu op 46.

Later!

Grtz
Bertolf.

Ster advertentie
Ster advertentie