3FM nieuws

Giels huwelijksaanzoek en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Giels huwelijksaanzoek en andere 3FM-hoogtepunten

Weekie, wat een weekie! Er is weer zo veel gebeurd deze week. Dat vraagt om een overzichtje!

We stellen elke vrijdag een overzicht samen met daarin de 3FM-hoogtepunten van de week. Check hieronder de meest bijzondere, hilarische en grappige fragmenten. Staat jouw favoriet er ook tussen?

1. Giels huwelijksaanzoek

Giel kwam maandagmorgen terug van vakantie. En hoe! Hij had meteen heel erg goed nieuws. Hij had op vakantie in Rome namelijk zijn vriendin Guilia ten huwelijk gevraagd. En ook nog op zo'n romantische manier.. zwijmel, zwijmel.. Heerlijke emo-radio mensen. Geniet er nog een keertje van.

>> Check de site van Giel

>> Feliciteer Giel hier

2. Sander Hoogendoorn liep de Vierdaagse

Sander Hoogendoorn was vaste gast in bijna elk programma op 3FM deze week. Giel had hem gevraagd om de Vierdaagse te lopen en dan kun je als beginnend DJ natuurlijk geen "nee" zeggen. Nou, dat had Sander geweten. In het filmpje zie je hoe hij er op dag 3 al helemaal doorheen zit.

>> Luister en kijk alle gesprekken met Sander hier terug

3. Will And The People gaan struuken duuken

Wie kent het niet: Het oud Nijmeegsche gebruik "struuken duuken". Ben jij er nog bekend mee? Bekijk hier dan het filmpje met Will And The People. Zij deden het even voor op de Nijmeegse Vierdaagse.

>> Alle Vierdaagse hoogtepunten vind je hier!

4. Michiel maakt er een straatfeestje van

Ook Michiel stond op de Vierdaagse deze week. En als je er bent moet je er natuurlijk wel even een gezellig feestje van maken. Marcello de vuilnisman toeterde gezellig mee en het feest was compleet!

5. Britt racet over het Zwarte Cross terrein

Britt kwam vrijdagmorgen langs bij Giel op de Zwarte Cross en Giel liet haar meteen een stunt doen. Ze gilde er op los en chauffeur Johan luisterde niet heel erg goed... Bekijk hieronder de beelden.

Staat jouw hoogtepunt er niet tussen? Laat het ons weten!

>> Check meer gemist op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie