3FM nieuws

De betoverende ogen van Oscar And The Wolf

  1. Nieuwschevron right
  2. De betoverende ogen van Oscar And The Wolf

Iedereen die bij een concert van Oscar And The Wolf geweest is weet het zeker: die frontman keek naar mij! Maar al snel valt op dat je buurman of -vrouw precies hetzelfde idee had. 3voor12 zocht het uit.

Entity

Dit weekend staat Oscar and the Wolf op Where The Wild Things Are en in juni zijn de Belgen op Pinkpop te vinden. Debuutalbum Entity heeft de band in één klap heter dan heet gemaakt in thuisland België. En nu staat Nederland ook op het punt veroverd te worden door Oscar and the Wolf.

Where The Wild Things Are

Annemieke komt live vanaf Where The WIld Things Are dit weekend. Naast Afterpartees, Curtis Harding en Allah-Las komen ook Oscar and the Wolf bij haar langs in de studio.

Max Colombie

3voor12 zocht frontman Max Colombie op en sprak hem over De Ogen van Oscar and the Wolf, zijn fascinatie voor roem en zelfdestructie en zijn ontmoeting met Kanye West. Ben je echt bijzonder als je oogcontact met Max hebt?

"Ik kan het publiek zó gemakkelijk aanraken, hun blikken vasthouden. Ik ga een voor een elk gezicht in de zaal af, na drie nummers heb ik iedereen in de ogen gekeken. En dan kan ik zeggen: nú gaan we dansen."
- Max Colombie

>> Check het hele interview

Oscar And The Wolf - 'Strange Entity' akoestisch

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie