3FM nieuws

PAUW werkt met The Black Keys-engineer en primeurt nieuwe single

  1. Nieuwschevron right
  2. PAUW werkt met The Black Keys-engineer en primeurt nieuwe single

Nieuw werk van PAUW! De psychedelische rockband uit Twente liet maandag 13 juli voor het eerst hun nieuwe single 'Visions' horen bij Roosmarijn in 3voor12 Radio. De band vertelde ook dat ze samenwerken met de engineer van... The Black Keys!

Een van de meest opvallende namen van Popronde 2014 was PAUW. De band was de meestgeboekte act van de 2014-editie van het reizende festival. Door alle optredens wist het trio zich al snel in de kijker te spelen. De titelloze debuut-EP van PAUW verscheen eind vorig jaar.

Debuutalbum

PAUW legt at the moment de laatste hand aan hun debuutalbum dat eind oktober verschijnt. De band werkt daarvoor samen met de master-engineer van The Black Keys. "Hij doet het voor een vriendenprijsje!", zei PAUW in een interview met 3voor12 Radio. Wat de enigineer doet? Masteren, de finishing touch voor opnames voordat ze naar de drukker gaan. De band gaf aan dat ze de samenwerking met Lucey een hele eer vinden.

>> Check het hele interview van 3voor12Radio met PAUW

PAUW live @ 3voor12 Radio

PAUW komt woensdag 15 juli langs bij Roosmarijn in de 3FM-studio om te vertellen over hun debuutalbum én om onder andere de nieuwe track 'Visions' live te spelen!

PAUW - 'Visions'

PAUW - 'A Siren'

PAUW - 'Glare'

Interview PAUW

Ster advertentie
Ster advertentie