3FM nieuws

Blaudzun in de 3FM Live Box met nieuwste single ‘Dreamers’

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Blaudzun in de 3FM Live Box met nieuwste single ‘Dreamers’

Vanochtend stond de Nederlandse singer-songwriter opnieuw in de 3FM Live Box bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Dit keer speelde hij zijn nieuwste single ‘Dreamers’ live. Verwacht een dromerige indiesong met een vrolijk fluitje!

Nieuw album

Johannes Sigmond, beter bekend als Blaudzun, ken je waarschijnlijk wel van de hit ‘Promises of 'No Man’s Land’. De zanger uit Arnhem loopt al een hele tijd mee in de muziekscene en heeft inmiddels een aanzienlijk aantal albums op zijn naam staan.

Over zijn nieuwe album zei Blaudzun vanochtend het volgende: “Ik heb denk ik iets van vier of vijf tracks een soort van klaar. Ik werk rustig door, maar tijdens een clubtour is het heel lastig werken aan een plaat". Als we hem mogen geloven komt het album “ergens volgend jaar” uit. De exacte releasedatum houdt Blaudzun nog eventjes geheim. Check het hele gesprek hier:

‘Dreamers’

Eind augustus kwam de single ‘Dreamers’ uit als voorproefje. "Dit lied viert de veerkracht van dromers en degenen die zich buitenstaanders voelen. Laat niemand je wil verpletteren om obstakels en onderdrukkende krachten, groot en klein, te overwinnen" vertelt de zanger op zijn Instagram.

Vanochtend speelde Blaudzun samen met zijn band het nummer in de 3FM Live Box. Luister het optreden hieronder terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie