3FM nieuws

Een rare kwast is Nooit Grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. Een rare kwast is Nooit Grappig

Lian Tien, een 61-jarige Chinees, raakte met zijn lid vast in een afvoerbuis terwijl hij naakt zijn gevel schilderde. Althans, dat was wat hij in het ziekenhuis vertelde.

Lian had het warm gekregen tijdens het schilderen en besloot naakt verder te werken. Toen gleed hij uit en kwam met zijn penis in de afvoerpijp terecht. Vervolgens kreeg de beste man zijn zaakje er niet uit en besloot na twee dagen met afvoerpijp en al naar het ziekenhuis te gaan.

Je voorgevel schilderen

"Het was zo heet dat ik besloot om in mijn blootje de muur te verven", vertelde de man op de spoeddienst van het ziekenhuis in Quanzhou. "Ik gleed uit en raakte met mijn penis klem in een afvoerbuis van de airco". Liam slaagde er na twee dagen in om de afvoerpijp los te wrikken. In zijn woning probeerde hij zijn geval los te krijgen met behulp van zeep en olie, maar dit was geen succes.

Vacuum gezogen worden

"Ik kroop dan maar in bed met de gedachte dat dit ook mijn lid tot rust zou brengen," verklaarde Lian. Ook dit plan mislukte en ten einde raad ging hij maar naar het ziekenhuis. Daar moesten de artsen de hulp inroepen van de brandweer. Na ruim vier uur konden ze de man met behulp van een metaalzaag bevrijden uit zijn benarde positie.

Geef jouw Nooit Grappig door!

Niet goed uit de verf komen is Nooit Grappig. Welke creatieve Nooit Grappig kun jij bij dit nieuws bedenken? Laat het ons weten in een app'je. Je kunt je Nooit Grappig schrijven óf inspreken. Horen we jou vanmiddag op de radio?

>> Een app'je sturen kan rechtsboven op de homepage, via 3fm.nl/live of via je mobiel (inspreken kan alleen via de 3FM-app op je mobiel)

Ster advertentie
Ster advertentie