3FM nieuws

Snelle is #7 op de 3FM Live List

  1. Nieuwschevron right
  2. Snelle is #7 op de 3FM Live List

Binnen één jaar wist Lars Bos, beter bekend als Snelle, heel Nederland te veroveren. Hij werd meteen geboekt voor festivals, zijn shows verkochten binnen no-time uit en won een Edison als Beste Nieuwkomer. Samen met zijn Lieve Jongens Band staat Snelle nummer 7 op de 3FM Live List 2020.

Wie is Snelle

Je kunt beter vragen wie Snelle niét kent. Nu wordt hij namelijk op elke hoek van elke straat herkend, maar een paar jaar geleden was dat nog niet zo. Het begon allemaal in de periode tussen zijn twaalfde en zestiende, in het schuurtje waar hij zijn demo's opnam. Toen een vriend hem vertelde dat hij zijn muziek vet vond, dacht Lars dat 'ie misschien wel iets in handen had. En dat is gebleken.

Je kunt wel zeggen dat 2019 het jaar van 3FM Talent Snelle is geweest. Hij bracht twee albums uit waarvan álle (!) dertien tracks op het album Vierentwintig in de Spotify Top 50 van Nederland kwamen. Maar, hij is nog niet klaar met dromen: hij wil er nog wel tien jaar mee door gaan, en niet alleen dat. "Het is heel erg, maar ik wil toch ook echt miljonair worden. Maar wel met dit. Met muziek maken."

Dé track

Hij brak door met 'Scars' maar 'Reünie' is de echte klapper. Met dit lied weet hij alle hitlijsten te bereiken. Vroeger werd Lars gepest om zijn ambities om rapper te worden en zijn uiterlijk. In 'Reünie' bedankt hij zijn pesters voor de kracht die hij eruit heeft weten te halen en in het lied laat hij weten dat de rollen omgedraaid zijn.

"Bedankt voor de vlam, want die brandt weer als nooit tevoren / Zonder jou was er geen muziek / Dus het geeft nu niet / Ja natuurlijk ben je bang voor de Reünie".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live

Zijn agenda is bomvol, maar Snelle stopt niet: zo staat hij dit jaar sowieso op Dauwpop en speelt hij drie shows in de AFAS Live. En daar komt vast nog een hele reeks festivalshows bij...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie