3FM nieuws

Serious Talent podium op Festival deBeschaving

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent podium op Festival deBeschaving

Festival deBeschaving voegt een 3FM Serious Talent podium toe en geeft ruimte aan nieuw talent.

Festival deBeschaving vindt op 6 juli plaats in de Botanische Tuinen in Utrecht. Op dit veelzijdige festival vind je zes verschillende podia waar je kunt genieten van muziek, kunst en de laatste wetenschappelijke inzichten.

3FM Serious Talent podium op Festival deBeschaving

Dit jaar verrijst er op festival deBeschaving een extra muziekpodium, het 3FM Serious Talent podium. Op dit podium maken de nieuwe generatie Nederlandse helden hun entrée. Barend en Wijnand maakten zondagavond 28 april de eerste namen voor het 3FM Serious Talent podium bekend. 3FM Serious Talent Sumera en Tessa Rose Jackson staan zaterdag 6 juli allebei op het 3FM Serious Talent podium op Festival deBeschaving. Meer 3FM Serious Talents die op deBeschaving spelen worden de komende weken bekendgemaakt.

Festival deBeschaving zoekt nieuwe onontdekte bands

Wil jij ook graag met je band op deBeschaving spelen? Dit is je kans! Wij zijn op zoek naar nieuwe bands om aan de line-up van dit Utrechtse festival toe te voegen. Geef je vóór 19 mei op om de nieuwe 3FM Serious Talent te worden en wie weet ben jij er ook bij op 6 juli! De beste band maakt de festival line-up compleet en krijgt een plekje op het 3FM Serious Talent podium. Via www.ongekendtalent.nl kun je je aanmelden om 3FM Serious Talent te worden en kans te maken op een plekje op deBeschaving.

>> Meld je aan om 3FM Serious Talent te worden!

Festival deBeschaving

Op de muziekpodia van deBeschaving staan de beste festivalacts van het moment uit binnen- en buitenland. Al eerder werd bevestigd dat o.a. Andy Burrows, Laura Jansen, The Family Rain, China Rats, The 1975, Nobody Beats the Drum 333”, De Jeugd van Tegenwoordig, Alphabeat, Kashmir, Friska Viljor en Sweet Baboo en oud-Serious Talent Kensington zijn toegevoegd aan de festival line-up vol artiesten en wetenschappers van morgen.

Ster advertentie
Ster advertentie