3FM nieuws

Jordy van Loon gepest?!?

  1. Nieuwschevron right
  2. Jordy van Loon gepest?!?
Zoals altijd bedriegt de schijn weer eens. Sommige mensen vinden zijn succes iets minder grappig dan wij.Het lijkt allemaal zo goed te gaan met Jordy van Loon. Zijn nummer ‘Verliefdheid’ werd door de Glazen Huis dj’s als anthem gebombardeerd waardoor hij in een klap wereldberoemd werd in Nederland.

Hoezo rotventje?

Zoals het een echte ster vergaat, heeft iedereen een mening over de kleine zanger. “Of ik ben te jong, of ik ben een rotventje, of gewoon irritant: ik heb eigenlijk alles al wel gehoord”, aldus van Loon, “Ik snap niet zo goed waarom mensen dat doen.”

Vliegende toverballen

Op school plakken ze de meningen ook niet onder de tafels. “Ze zijn vooral erg kinderachtig”, vindt hij. Dingen als ‘snotjong’ of ‘stomme toverbal’ vliegen hem om de oren. Maar gelukkig herkent hij pestkoppen direct: “Ze blowen, ze zuipen, hun broek hangt op half zeven en ze vinden het heel cool om het woord ‘kanker’ te gebruiken.”

Licht in duistere tijden

Gelukkig zijn er ook schoolgenootjes die wel trots op hem zijn. “Ik moet ook vaak handtekeningen en foto’s uitdelen en dat vind ik alleen maar leuk, heel leuk zelfs.”

Steun Jordy

Pesterijen pikken wij natuurlijk niet, dus mocht je het net zo vervelend vinden als wij, steek Jordy dan een hart onder zijn riem en laat een lief berichtje voor hem achter.

Wie het laatst lacht, lacht nog altijd het best, mwuhaha!

Ster advertentie
Ster advertentie