3FM nieuws

Katy Perry & Estelle ontwerpen shirts tegen aids

  1. Nieuwschevron right
  2. Katy Perry & Estelle ontwerpen shirts tegen aids
In samenwerking met Hennes & Mauritz strijden de celebs mee tegen de ziekte, door een t-shirt te ontwerpen voor het concept H&M Against Aids.
Na Rihanna, Timbaland en Jade Jagger treden nu ook Katy Perry, Dita Von Teese, Estelle, Cyndi Lauper, N.E.R.D, Yoko Ono, Moby en Tokio Hotel in hun designer-voetsporen.

Goede doel

Van de omzet van de Fashion Against Aids, gaat 25 procent naar het project dat strijdt tegen HIV/Aids. Je draagt ook meteen een steentje bij aan het milieu, want de hele Fashion Against Aids collectie is gemaakt van 100% organic cotton.

Collectie

De collectie bestaat uit shirts, jurken, vesten en topjes, voor mannen en vrouwen. Ben je gek op invloeden uit de jaren '80? Dan zit je helemaal goed! Het design is namelijk gebaseerd op de jaren ’80 en daarbij kunnen felgekleurde- en graffiti prints natuurlijk niet ontbreken.

Slogans

De beroemdheden zijn vereerd mee te mogen doen aan zo een belangrijk project dat strijdt tegen deze ziekte. Voor de ontwerpen zijn al een aantal slogans bedacht door de celebrities. Hier een kleine impressie van de creatievelingen:

N.E.R.D gebruikt de tekst: Use Your Brain

Estelle heeft als slogan: Life Is Too Short – Have Sex Be Safe

Katy Perry heeft als boodschap: It’s What’s On The Outside That Counts

Cyndi Lauper op z’n eighties: Girls Just Wanna Have Sex

Kopen, kopen, kopen!

Wil jij in een ontwerp lopen van één van je idolen en hiermee meteen het project tegen aids steunen? Dan kun je vanaf 28 mei jouw item scoren in een van de H&M-filialen!

Ster advertentie
Ster advertentie