3FM nieuws

Frans Bauer covert 'Du Hast' van Rammstein

  1. Nieuwschevron right
  2. Frans Bauer covert 'Du Hast' van Rammstein

Frans Bauer coverde vrijdag 11 oktober live bij Giel een nummer van Rammstein. En ook DBSSW-kandidaat Jasper Mook kwam langs.

Ex-kandidaat van De Beste Singer-Songwriter van Nederland Jasper Mook schoof vrijdag 11 oktober aan bij Giel. Maar dat is niet de enige gast, ook Frans Bauer kwam naar de studio en liet zich van een totaal nieuwe kant zien.

Frans Bauer live bij Giel

De gezelligheid zelve kwam langs! Met het gloednieuwe album De Mooiste Jaren Komen Nog op zak, schoof Frans Bauer aan bij Giel. Frans betrad vrijdag 11 oktober De Speelplaats met zijn single 'Doe Nou Niet'.

De Mooiste Jaren Komen Nog

Frans noemt zijn nieuwe cd "Hardcore Frans Bauer". Samen met Giel gaat hij de nummers langs. Van kermismuziek tot après-ski, alles komt voorbij. Naast de grappen en grollen laat de zanger ook zijn hart spreken door de muziek. Hij zingt over en voor zijn vader, die ernstig ziek is.

Frans Bauer covert Rammstein

Frans Bauer veranderde voor even in een metalhead toen hij op zijn beste Duits 'Du Hast' van Rammstein coverde. Tijdens dit optreden zagen we Frans zoals we 'm nog nooit hadden gezien.

Jasper Mook live bij Giel

Niet alleen Frans Bauer kwam op de koffie, ook Jasper Mook schoof aan bij Giel in de studio.

Zijn gevoelige popsongs bleven niet onopgemerkt tijdens de audities van De Beste Singer-Songwriter 2013. Jasper Mook schopte het tot in de finale van het televisieprogramma. Bij Giel vertelde hij dat hij genoeg materiaal heeft om een album uit te brengen. Jasper liet zijn nieuwste single 'Take Me There' horen.

Frans Bauer covert 'Du Hast' van Rammstein

Frans Bauer - 'Doe Nou Niet'

Frans Bauer - 'De Armen Van Een Engel'

Frans Bauer over zijn nieuwe album

Jasper Mook - 'Take Me There'

Interview Jasper Mook

Ster advertentie
Ster advertentie