3FM nieuws

4 oktober: Faberyayo te gast bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. 4 oktober: Faberyayo te gast bij Giel

Er schuift deze week elke dag een De Jeugd van Tegenwoordig-bandlid aan bij Giel en vrijdag 4 oktober was het de beurt aan Faberyayo.

Wat gezellig! Het is de De De Jeugd van Tegenwoordig-week bij Giel! Maandag was Willie op bezoek, dinsdag Bas, woensdag de hele band, donderdag Vjeze Fur en vrijdag kwam Faberyayo langs in de ochtendshow.

Win 3FM Album van de Week

De Jeugd maakte in augustus 2013 tijdens hun show op Lowlands bekend dat hun nieuwe album Ja, Natúúrlijk! ging heten. Een CD waarvan de titel je toeroept als je het CD hoesje openmaakt, hoort natuurlijk in ieders cd-verzameling. Daarom maak je deze hele week kans op dit nieuwste album.

>> Check hier hoe je Ja, Natúúrlijk! kunt winnen

De Jeugd doet hoorspel bij Giel

Cabaretier Youp van 't Hek hing woensdagochtend 2 oktober aan de telefoon met Giel over het kinderboek dat hij heeft geschreven. Giel maakte een radioversie van het boek en bedeelde in het hoorspel onverwachts rollen toe aan De Jeugd. Elk bandlid speelde een dier in het verhaal.

Derde show van De Jeugd van Tegenwoordig in Paradiso

De bandleden van De Jeugd maakten bij Giel bekend dat ze dit jaar niet twee, maar drie keer in Paradiso staan. De concerten die ze op 13 oktober en 21 december geven in Paradiso zijn uitverkocht en dus is er besloten om op 22 december nog een concert te geven.

De Jeugd van Tegenwoordig-week

De vier leden van de Nederlandse band komen tot en met vrijdag 4 oktober allemaal afzonderlijk één dagje bij Giel langs en op woensdag 2 oktober speelden ze live nummers van hun nieuwe album.

Maandag 30 september: Willie Wartaal
Dinsdag 01 oktober: Bas Bron
Woensdag 02 oktober: De Jeugd van Tegenwoordig live op De Speelplaats
Donderdag 03 oktober: Vjeze Fur
Vrijdag 04 oktober: Faberyayo

De Jeugd van Tegenwoordig - 'Barkie' live bij Giel

De Jeugd Van Tegenwoordig - 'Hollereer medley'

Luister vrijdagochtend 4 oktober van 06:00 uur 10:00 uur naar Faberyayo bij Giel.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie