3FM nieuws

De 3FM Fotoboeken

  1. Nieuwschevron right
  2. De 3FM Fotoboeken
Om je niet alleen in geluid, maar ook in beeld de sfeer van de 3FM events te kunnen laten beleven, kan je hieronder door de fotoboeken bladeren.

Popsecrets, illegale optredens, awardsuitreikingen, de 3FM fotocamera is overal. Ben jij bij een 3FM event geweest en wil je kijken of jij op de foto staat? Of wil jij gewoon een keer de 3FM sfeer proeven? Neem dan een kijk in een van de volgende fotoboeken:

Serious Request:

Concerten:

Festivals:

In de studio:

Themaweek:

Levend Pac-Man als afsluiter van de 80s Requestweek 2005 80s afterparty bij Lantinga & Swijnenberg Levend Super Mario Zilverrail Serious Comedy: Hard Gelach

Special events:

3FM Awards 2006 De uitreiking van de Marconi's Lantinga en Swijnenberg: The Beach Editions Gavin DeGraw in That's Live De Ronde van Texel 2005 Wout's Tobbedans avontuur De Arbeidsvitaminen met Johan Cruijff tijdens golftoernooi Racen op Zandvoort met 3FM 3FM Awards 2005 Albumlaunch Moby in Berlijn 2005

De fotoboeken van de {l}Kaiser Chiefs{/l}, de {l}Stereophonics{/l}, {l}Krezip{/l} (Desmet), de Ronde van Texel, Fields Of Rock, Coldplay in het Gelredome, {l}Oasis{/l} in de HMH, Anouk in Ahoy en vele foto's van Lowlands 2005 werden gemaakt door Hans Peter)

Het fotoboek van {l}Oasis{/l} bij That's Live en de {l}Kaiser Chiefs{/l} in de HMH zijn gemaakt door Paul Bergen

Ster advertentie
Ster advertentie