3FM nieuws

Joost wint Giovanca-Remix

  1. Nieuwschevron right
  2. Joost wint Giovanca-Remix
Joost uit Haarlem won de wedstrijd. Hij ging compleet door het lint toen hij Giovanca herself aan de lijn had.
Giovanca heeft uren met een koptelefoontje op geluisterd naar alle mixen; er zijn meer dan 100 inzendingen binnengekomen.En o,o,o wat was het niveau hoog. Giovanca was er zeer over te spreken. In de eerste instantie hield zij haar hart vast, want 'On My Way' is best een lastig liedje. Maar de mixers hadden nergens last van en bleken creatief. Er is een kerstversie binnengekomen, een heavy metal variant en zelfs een hitsige latinmix.

Joost uit Haarlem

Maar er kan er maar één de winnaar zijn! En dat was Joost met een vette dancemix. Giovanca en Paul waren in hun nopjes. Giovanca bracht het goede nieuws aan Joost. Joosts reactie was er één uit het radioboekje. Emoties tuimelden over elkaar: ongeloof, trots en extase wisselden elkaar snel af. Het was prachtig.

>> luister de winnende mix van Joost Griffioen: de Yamnua mix
>> luister nr 2 van Harold Pflug
>> luister nr van Koen de Bruyn

>> En vanaf vandaag te koop op iTunes

Special Edition

De Remix Wedstijd is naar aanleiding van de special edition van haar album: Subway Silence Special Edition, waarop allemaal remixes van de originele Giovanca-tracks staan.

Prijzen

De winnaar van de RabRadio Remix competitie wint niet alleen de eer, maar ook een digitale release van de remix op Dox Records en - alsof het niet genoeg is - ontvangt de winnaar een Giovanca pakket met daarin de nieuwe Special Edition van Subway Silence en de Subway Silence EP op vinyl.

RabRadio: elke werkdag van 14.00 uur tot 16.00 uurSter advertentie
Ster advertentie