3FM nieuws

1 april! The day after

  1. Nieuwschevron right
  2. 1 april! The day after

En? Ben je erin getuind gisteren of heb je de grap van het jaar op je naam staan? Giel deed een poging met Gerard Joling


Het was gisteren 1 april en je kon er donder op zeggen dat iemand zout in je koffie strooide, je muis had verwisseld met die van je collega of dat je schoenveters stiekem aan elkaar werden geknoopt.

1 april grappen op 3FM

Giel begon donderdagochtend al met Gerard Joling. Halverwege de rit met de lift viel deze 'ineens' stil en vervolgens stond Joling vijf minuten stil in een krappe lift. De telefoon in de kabine biedt normaal gesproken uitkomst voor de inzittenden, maar niet als Giel aan de andere kant van de lijn hangt.

Gerard Joling vast in lift

Toen bleek dat de licht claustrofobische Gerard er toch wel wat paniekerig van werd, zette Giel de boel weer in werking. De cameraman die naast hem stond in het hijsbakkie zorgde ervoor dat je het kan terugzien.

Jaap de schoonmaker

De oude schoonmaker van het 3FM pand, de beruchte Jaap, was de meester van de 1 aprilgrap en was al weken voor de grote dag snode plannen aan het smeden. Vallende rotsblokken in het trappenhuis, lijm op de wc-bril, je kan het zo gek niet bedenken. Of toch wel?

Meer!

But there's more... A lot more! Giel belde met genomineerden voor de 3FM Awards met een treurig verhaal dat elke kans op een award verkeken was. Meerdere telefoontjes, maar het gesprek met Dennis van Kane was toch echt wel het hoogtepunt. Luister maar!

>> Meer op de site van Giel

(G)RabRadio

Het popduel verliep ook niet geheel zoals men van Paul gewend is. Sterker nog, er klopte geen zak van!

>> Lees meer over de 1 april editie van RabRadio

Wat is jouw beste 1 april grap?

Ster advertentie
Ster advertentie