3FM nieuws

Biffy Clyro bij 3 On Stage

  1. Nieuwschevron right
  2. Biffy Clyro bij 3 On Stage
Wie gaf er zaterdagmiddag een optreden in de kikkergroene 3 On Stage-container? Supersurprise: Biffy Clyro!
Elke keer weer spannend, die acts bij 3 On Stage. Dit jaar staat de knalgroene container voor het eerst op Pinkpop en geven acts er korte, intieme, akoestische livesets waar je met een klein groepje bovenop staat.

Surprise! It's Biffy Clyro!

Op zaterdagmiddag rond een uurtje of drie stond er weer een groepje te popelen om de container in te hobbelen en die kregen een héle aangename verassing voorgeschoteld: leverancier van ex-3FM Megahit 'Many Of Horror', wat meteen de doorbraak betekende voor de Schotse rockers.


Tom heeft er zin in

Voor sommigen was de surprise iets minder groot. Op slinkse wijze was Pinkpopganger Tom aan de gevoelige info gekomen en besloot erbij te zijn. 'Ik ken ze niet zo goed,' moest hij toegeven, maar hij had er wel zin in.


Klein en intiem

Het is ook wel bijzonder om zó dichtbij een topacts te staan in de groene arena. Lang niet iedereen kende Simon Neil, Ben Johnston en James Johnston, maar iedereen vond het super om zo dichtbij te staan. 'Veel mooier dan op zo'n groot podium,' vertelt Tom die nog twee dagen Pinkpop voor de boeg heeft.

En dat het warm was, kwam door Biffy zelf: 'We Scottish bring the sun wherever we go' en het optreden was gewoon hot, zoals we dat hip zeggen.



>> Lees meer over Biffy Clyro

Check hier het interview met Biffy Clyro van Lois

Ster advertentie
Ster advertentie