3FM nieuws

The Making Of: 3FM Zeroes Request Clip 2011

  1. Nieuwschevron right
  2. The Making Of: 3FM Zeroes Request Clip 2011

De opnames van de clip voor 3FM Zeroes Request zitten er bijna helemaal op. Snoep alvast een beetje van het resultaat: check de foto's.

Vanaf 4 februari staat 3FM in het teken van de zeroes. Dat heerlijke decennium dat nog zo vers in het geheugen ligt. Coldplay, Snow Patrol, Friends, Expeditie Robinson, weet je het nog? Dat was pas een decennium... Om het te vieren en om goed in de stemming te komen maken de 3FM DJ's een clip met stukjes uit de zeroes muziekgeschiedenis. Aftellen tot 3FM Zeroes Request...

Gerard in een Kikkerpak

De hoogtepunten van opname dag 1: Gerard Ekdom in een kikkergroen pak met een bruin hoofd, Paul Rabbering zonder bril en rappend en Annemieke met een arm waar Eric Corton jaloers op mag zijn.

Lady DoDo

De tweede opnamedag is al net zo eventful. Giel en Miranda als een ietwat raar, ongemakkelijk, maar muzikaal stel en Domien laat weer eens zien dat hij een prachtig, maar ook een beetje een stout meisje is. Het is rauw en tegelijkertijd ook sexy. Het belooft wat voor de clip.

Matt Damon

Almost there. Bijna alle opnames voor de nieuwe Zeroes clip zijn gemaakt. Coen heeft als Bono kilometers over een landingsbaan gerend met zwartgespoten haar. Sommigen vinden dat hij daar knapper van wordt, dat hij zelfs op Matt Damon lijkt, maar Frank was niet te spreken over Coens transformatie. Zelf zag Frank, aka Adam Clayton, eruit als een foute fitness instructeur. Eric en Bart hadden geen problemen om de Edge en Larry geloofwaardig neer te zetten. Ook al was het in de snijdende vrieskou op een landingsbaan in Lelystad en niet in L.A....

Ramon als zonnetje...

Ramon zag eruit als een sprookje! Zijn fijne gelaatstrekken kwamen mooi uit onder die zwarte pruik. Timur liet zijn ruige kant zien en is als grootste dwerg erg overtuigend. Thymen, Barend en Ajouad als de andere dwergen van Rammstein maakten het plaatje compleet.

De clip komt op donderdag 27 januari online, dus hou 3FM.nl in de gaten...

Check de foto's!

Heb jij al een Zeroes playlist gemaakt eigenlijk?

NIET? Ben je helemaal betoeterd?

>> Doe dat snel hier!

Ster advertentie
Ster advertentie