3FM nieuws

'Kinda Wanna' van 3FM Talent MAXINE is 3FM Megahit

foto: MAXINE
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Kinda Wanna' van 3FM Talent MAXINE is 3FM Megahit

2022 was het jaar waarin singer-songwriter MAXINE doorbrak. Met haar single 'Only Us' werd ze 3FM Talent, er volgde een tour met KUZKO en ze stond in het voorprogramma van Roxeanne Hazes en RONDÉ. Nu is 2023 aangebroken en is daar een nieuwe single 'Kinda Wanna' waarmee ze de eerste 3FM Megahit van 2023 pakt.

'Kinda Wanna' is 3FM Megahit

'Kinda Wanna' is de volgende pop banger die uit het hoofd en de vingers van MAXINE komt. 3FM-dj's Mark en Mai belden de zangeres vanochtend wakker om het zogenaamd even over die nieuwe single te hebben. MAXINE: "Het liedje gaat over het gevoel dat het lijkt alsof iedereen om je heen zijn leven op orde heeft, maar jij voelt alsof je geen idee hebt wat je aan het doen bent. Maar ergens kun je dat ook wel weer waarderen en wil je ook niet dat het ophoudt."

En wat MAXINE dan nog niet weet, is dat Mark en Mai haar mogen feliciteren met het feit dat 'Kinda Wanna' de 3FM Megahit is. Bekijk het fragment hieronder terug.

MAXINE live bij het Glazen Huis

Tijdens 3FM Serious Request kwam MAXINE ook samen met 3FM-dj Jorien in actie voor Het Vergeten Kind. Ze schreef een liedje-op-maat voor luisteraar Eva en haar moeder. Vlak voordat het Glazen Huis werd geopend, deed ze 'm al in de 3FM Live Box, maar in Amersfoort kwam ze nogmaals langs om 'Lieve Mama' live te spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Muziek Van 2023

De hele maand januari staat 3FM in het teken van De Muziek Van 2023. Verwacht heel veel live muziek op de radio, meer nieuw talent op de playlist en de 3FM-dj's gaan je hier allemaal kennis mee laten maken. Daarnaast zijn 3FM en 3voor12 traditiegetrouw ook weer te vinden op ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen, het grootste showcase festival van Europa en wordt eind deze maand De Muziek Van 2023 bepaald. Een lijst met 10 Nederlandse talenten die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in releases als live.

Ster advertentie
Ster advertentie