3FM nieuws

Nationaal eerbetoon aan Nelson Mandela

  1. Nieuwschevron right
  2. Nationaal eerbetoon aan Nelson Mandela

3FM zendt zondag 15 december live muziek uit van het eerbetoon aan Nelson Mandela op het Leidseplein in Amsterdam. Ook is de dag live via 101tv te volgen.

Op de dag van de begrafenis van Nelson Mandela is het Leidseplein in Amsterdam de plaats van een nationaal eerbetoon aan de Zuid-Afrikaanse oud-president. Op 3FM hoor je vanaf De Radioshow van Bart tot en met PS Radio live tracks van de artiesten op het plein voorbij komen en schakelen de DJ's af en toe over naar NOS op 3 verslaggever Martijn van der Zande.

Nationaal eerbetoon Nelson Mandela

Nelson Mandela is op 5 december 2013 overleden. Hij begroette in 1990 het Nederlandse volk vanaf het balkon van de Stadschouwburg. Samen met ZAM en Melkweg heeft Stadschouwburg nu het initatief genomen tot een nationaal eerbetoon.

Typhoon, Digitzz en Rogier Pelgrim op eerbetoon Mandela

Sprekers, kunstenaars en artiesten leveren hun bijdrage op 15 december op het Leidseplein, waaronder Typhoon, Digitzz, Jungle By Night en Rogier Pelgrim. De begrafenisceremonie zal live op het plein via een scherm te volgen zijn. Alle informatie over het eerbetoon is te vinden op een speciaal aangemaakte website.

3FM doet schakelt zondag 15 december vanaf 15:00 uur regelmatig live over naar momenten op het Leidseplein in Amsterdam en de gehele dag is live te volgen op 101tv.

Ster advertentie
Ster advertentie