3FM nieuws

DI-RECT op zoek naar hackers

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT op zoek naar hackers

De mannen van DI-RECT pakten op donderdag 23 oktober hun instrumenten weer bij elkaar om een ochtendje flink te komen rocken bij Giel.

Een ding is zeker, je hoeft DI-RECT niet meer te vertellen waar ze de 3FM-studio kunnen vinden. De band is hier kind aan huis en was begin april zelfs een week lang op De Speelplaats bij Giel te vinden. Op donderdag 23 oktober kwamen ze opnieuw langs.

Daydreams In A Blackout

De band bracht in april het album Daydreams In A Blackout uit. De plaat werd meteen uitgeroepen tot 3FM Album van de Week. Voor de zevende plaat trok DI-RECT zich een jaar lang terug in de studio en begin april gaven de heren een week lang elke dag een klein beetje prijs van hun nieuwe album bij Giel. De band was afgelopen zomer volop aanwezig op de festivals en ze sluiten het seizoen af met hun eigen tour langs de grootste clubs van Nederland.

DI-RECT live bij Giel

Op donderdag 23 oktober kwam DI-RECT langs bij Giel om hun nieuwe single 'You And I' live te laten horen en om over de bijbehorende, interactieve videoclip te praten. Daarvoor zijn de mannen via een heuse hackathon op zoek naar programmeurs. Aanmelden kan hier. Vanzelfsprekend liet DI-RECT ook een cover horen. Deze keer gingen ze voor 'Bang Bang' van Jessie J, Ariana Grande en Nicki Minaj.

NOS op 3 had donderdagmorgen ook nog nieuws over Hagenaars. Arme Marcel...

Hahah! NOS headline perfecte timing!!! @giel3fm LOL ????

Een foto die is geplaatst door DI-RECT (@directband) opOkt 10, 2014 at 3:12 PDT

DI-RECT - 'You & I'

DI-RECT - 'First Time'

DI-RECT covert 'Bang Bang' van Jessie J., Ariane Grande en Nicki Minaj

DI-RECT doet een hackathon

Ster advertentie
Ster advertentie