3FM nieuws

Carice van Houten live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Carice van Houten live bij Giel

Vorige week was Carice nog co-host in 3voor12 Radio en maandagmorgen 22 april 2013 stond ze live bij Giel op De Speelplaats.

Actrice en zangeres Carice was in september 2012 voor het eerst live op de radio te horen bij Giel. Ze stond toen nog met trillende handjes, maar inmiddels heeft ze al de nodige podiumervaring. En er komen nog veel meer optredens bij. Ze geeft deze maand drie clubshows in Nederland en deze zomer staat ze o.a. op het Britse festival Isle Of Wight!

Carice van Houten bij 3FM

Carice komt graag naar 3FM en de liefde is geheel wederzijds. Ze stond afgelopen week met haar platenkoffer voor de deur bij 3voor12 Radio, ze was bij de 3FM Awards en maandagochtend (22 april 2013) was ze bij Giel te gast.

Carice live bij Giel

Giel had een spelletje voor Carice bedacht met een knipoog naar de hitserie Game Of Thrones waar ze een rol in heeft; Game Of Throws. Ze mocht met eieren gooien naar Giel. Dat vond ze geen goed idee, maar de ruit van De Speelplaats bewerkte ze met plezier.

Carice kwam ook bij Giel haar nieuwe single 'YOU.ME.BED.NOW.' live laten horen. Daarnaast deed ze nog een cover uit de Mega Top 50.

Carice van Houten - 'YOU.ME.BED.NOW'

Carice en haar band coveren 'Alive' van Empire Of The Sun

Carice - 'Time'

Ster advertentie
Ster advertentie