3FM nieuws

Stromae wil pauze inlassen

  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae wil pauze inlassen

Stromae wil een paar jaar pauze nemen voordat hij begint aan zijn derde album. Na het succes van zijn tweede plaat Racine Carrée vindt hij het tijd worden voor wat rust.

Paul van Haver, beter bekend als Stromae, wil graag een pauze van een twee à drie jaar inlassen voordat hij met zijn derde album komt, vertelt hij in een interview met het Britse tijdschrift Complex. Na het grote succes van zijn tweede album Racine Carrée denkt hij dat het niet eenvoudig zal zijn om een normaal leven te leiden. Daarom wil hij even de tijd nemen om bij te komen en van het leven te genieten samen met familie en vrienden.

Zoveel aandacht niet natuurlijk

De Belgische zanger wil heel graag muziek blijven maken, maar ook een normaal leven leiden. De aandacht wordt hem soms teveel. In het interview zegt hij: "Ik kan volledig begrijpen dat iemand helemaal gek wordt van dit soort succes. Maar ik vind het niet natuurlijk om zoveel aandacht te krijgen. Ik denk dat ik enkele jaren nodig heb om goed voor mezelf te zorgen".

2014: het jaar van Stromae

Het jaar 2014 is tot dusver een bijzonder goed jaar voor Stromae. Na zijn hits 'Formidable' en 'Papaoutai' scoorde hij met het officiële lied voor de Belgische Rode Duivels 'Ta Fête' een 3FM Megahit. Daarnaast speelde hij grote festivals als Pinkpop en Lowlands plat en maakte Giel maandag 18 september bekend dat Stromae een van de gasten is in het nieuwe seizoen van College Tour.

Ster advertentie
Ster advertentie