3FM nieuws

Claudia, Annemieke, Roosmarijn en Gerard genomineerd voor Zilveren Radioster

  1. Nieuwschevron right
  2. Claudia, Annemieke, Roosmarijn en Gerard genomineerd voor Zilveren Radioster

De belangrijkste publieksradioprijzen van Nederland komen er weer aan. Dit jaar zijn maar liefst vier 3FM DJ's genomineerd voor een Zilveren Radioster.

Gerard Ekdom

Is Gerard een Zilveren Radioster?

Dé gastheer van die ene lunchshow en Petshopboy-ambassadeur Gerard Ekdom is genomineerd in de categorie Zilveren Radioster Man. Hij neemt het op tegen Bert Haandrikman van NPO Radio 2 en Rob van Someren, die tot voor kort bij Veronica zat. Gerard won in 2012 al een Ring.

3FM Female Jocks tegenover elkaar

In de categorie Zilveren Radioster Vrouw zijn de rollen net iets anders verdeeld. Maar liefst drie 3FM DJ's zijn genomineerd. Annemieke Schollaardt, Roosmarijn Reijmer en Claudia de Breij gaan de strijd met elkaar aan.

Annemieke Schollaardt
Roosmarijn Reijmer
Claudia de Breij

De Gouden Radioring

Maar de ab-so-lu-te hoofdprijs is de Gouden Radioring. Dat is de publieksprijs voor het beste Nederlandse radioprogramma. Welke shows er op de shortlist komen te staan is nog niet bekend. Open Radio met Timur en Rámon en MetMichiel staan dit jaar wel op de nominatielijst. Spannend!

RadioGala 2014

De radioprijzen worden donderdag 13 november uitgereikt. Welke 3FM DJ of DJ's er die mooie avond naar huis gaan met een prijs? Wie zal het zeggen!?

>> Check de site van de Gouden RadioRing voor meer info

Ster advertentie
Ster advertentie