3FM nieuws

Meer Lowlandsnamen bekendgemaakt

  1. Nieuwschevron right
  2. Meer Lowlandsnamen bekendgemaakt

Donderdag kwam er weer een berg namen voor Lowlands naar buiten. Na 's ochtends Go Back To The Zoo zijn er nog veel meer bijgekomen.

Na Pinkpop (toch een beetje hét grote startschot van het festivalseizoen) begint het festivalgevoel helemaal te kriebelen. Toch zijn nog láng niet alle namen voor Lowlands 2010 bekend, maar donderdag kwamen er weer hele lading nieuwe namen naar buiten.

Go Back To The Zoo op Lowlands

De eerste naam die op donderdag 10 juni naar buiten kwam was Hollands trots: Go Back To The Zoo. Bij de uitreiking van 'de duiveltjes' wonnen de mannen geen prijs, máár gingen er wel vandoor met een optreden op Lowlands. Dat is ook wat waard.

Met je Friends naar Lowlands

Het festival is natuurlijk al lang en breed uitverkocht. Was jij er met je homies niet snel genoeg bij en vind je dat je absoluut naar Lowlands moet, zeker nu Go Back To The Zoo er staat? Doe dan op de valreep nog mee met Met Je Friends Naar Lowlands!

>> Doe mee!

Meer namen (UPDATE)

Dinsdag kwam al naar buiten dat de Zuid-Afrikanen van Die Antwoord naar Biddinghuizen komt in de nazomer en later op de dag kwamen er nog meer namen naar buiten. Check!

Broken Bells
Katzenjammer
The Drums
Laura Marling
Miike Snow
Selah Sue
Band of Skulls
Fool’s Gold
Jaga Jazzist
Wallis Bird
Go Back To The Zoo
Jesca Hoop
The Gaslight Anthem
Beach House
Local Natives
Imelda May
Diablo Swing Orchestra
You Me At Six
Serj Tankain met het Metropole Orkest
Typhoon & New Cool Collective
Jónsi
Aeroplane

>> Lees ook meer op de site van Lowlands

Ster advertentie
Ster advertentie