3FM nieuws

De RadioRing 2014

  1. Nieuwschevron right
  2. De RadioRing 2014

Je hebt weer een jaar lang al je favoriete radioprogramma's horen langskomen en die kan je nomineren voor een Radioring!

Wie wint dit jaar de Gouden RadioRing? De publieksprijs voor het beste radioprogramma van het afgelopen jaar, de Gouden Radioring, wordt op 13 november uitgereikt en je kunt vanaf nu jouw favoriete programma nomineren voor deze felbegeerde prijs in radioland. Ook de vakjuryprijs, de Marconi Awards, worden die avond uitgereikt in Theater Gooiland in Hilversum.

>> Meer over de Gouden RadioRing

De Zilveren RadioSter 2014

Niet alleen programma's kunnen worden bekroond, ook de DJ's die ze maken mogen hopen op een extra stuk blinkend eremetaal in hun prijzenkast. Welke man en welke vrouw hebben jou het afgelopen jaar het vaakst vermaakt, ontroerd, geïnspireerd of geïnformeerd?

Voor het eerst dit jaar is het ook mogelijk om als duo genomineerd te worden, dus Coen en Sander hoeven niet bang te zijn dat de één een prijs in de wacht sleept en daar dan de ander jarenlang mee inpepert. Zij staan samen in de categorie Zilveren Radioster Man.

>> Stem hier op jouw favorieten

Ster advertentie
Ster advertentie