3FM nieuws

Mandy met Mister and Mississippi in de vintageshop

  1. Nieuwschevron right
  2. Mandy met Mister and Mississippi in de vintageshop

Mister and Mississippi zien er op het podium altijd gelikt uit. Bij de vintageshop denk je misschien aan spinrag en mottenballen, maar daar kun je een frisse outfit scoren. Mandy ging shoppen met Maxime en Samgar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als rockband kun je niet in je joggingsbroek en campingkloffie op het podium staan. Dan moet je er wel een beetje knap uitzien met een mooie outfit. Mister and Mississippi is zo'n band die altijd superfashionable op het podium staat in hun nieuwe-oude plunje. Vintage heet dat.

Mottenballen en gele kringen

Want bij de tweedehands winkel haal je niet alleen maar met mottenballen behangen pakken of witte overhemden met gele kringen onder de oksels. Je kunt er juist heel stylish en uniek uitzien en - vooral - niet in hetzelfde vest als iedereen die bij de Zweedse kledingketen winkelt. Online reporter Mandy ging met Maxime en Samgar shoppen en vroeg waarom ze dáár hun kleding halen.

Met de outfit op het podium

Leuk, die nieuwe kleding, maar doe je dat ook aan? De leren catsuit voor Maxime en de jurk voor Samgar werden het niet, maar het kekke spijkerjack en het fleurige gilletje wel. Daarmee stonden ze een paar dagen daarna op het podium in Delft. Check de beelden vanaf backstage.

Nieuwe single

Hoor je trouwens in het filmpje bovenaan dat fijne liedje? Da's de nieuwe single van Mister and Mississippi: 'In Between'. En nog leuker: die is vanaf vandaag officieel als single uitgekomen.

Ster advertentie
Ster advertentie