3FM nieuws
BNNVARA

Dit zijn de leukste 1-aprilgrappen van dit jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de leukste 1-aprilgrappen van dit jaar

Hé, je veter zit los! Het is weer 1 april, dus tijd voor het jaarlijkse grappentapperij. Ideaal voor je flauwe oom of collega, maar ook voor bedrijven. Het is inmiddels traditie geworden voor bedrijven om de wereld voor de gek te houden. Dit jaar is het weer raak. Hier de leukste grappen op een rijtje:

Google Tulip

Google is een van de voorlopers in de 1 april grappen. Zo introduceerden ze al eens een zelfrijdende fiets, een PacMan versie van Google Maps en een Bad Joke Detector. Dit jaar hebben ze ook een nieuw product, namelijk een innovatieve variant van één van 's Neerlands mooiste producten: de tulp!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

A.Vogel - Oost Indische Kers

Last van kortdurende doofheid? Of vooral last van een partner of kind die af en toe selectief slechthorend is? A.Vogel heeft de oplossing: "Zo'n 45% van de Nederlanders heeft er last van. Vooral mannen en kinderen, blijkt uit onderzoek. Al is degene die er écht last van heeft uiteindelijk meestal de moeder des huizes." Daarom is dit homeopatische merk gekomen met een spray die je daarbij helpt, gemaakt van Oost Indische Kers!

Basic Fit - Selfie Zone

Het wordt in de sportscholen een steeds groter probleem. Massa's fitgirls en -guys komen naar de gym om selfies te maken waarin ze zich 'in het zweet' aan het werken zijn. Basic Fit weet wel een oplossing: de selfie-zone! "Ideaal voor mensen die geen tijd hebben om te sporten of als je het ongemakkelijk vindt een foto te maken in een drukke gym."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schültenfrau

Ook de Aldi heeft een leuke uitbereiding van het assortiment aangekondigd, speciaal voor de vrouwen. "Heerlijk fris pils met een vleugje prosecco en een snufje chocolade. Perfect voor een avondje met de meiden of gewoon lekker bingen op de bank.''

1 April Expert

Sander belde in de ochtendshow met 1 april-expert Jordi van de Bovenkamp (die ook nog eens jarig is vandaag) om de grappen van dit jaar door te nemen.

Welke 1 aprilgrap vind jij het leukste?

Ster advertentie
Ster advertentie