3FM nieuws

Win kaarten voor 5 Days Off

  1. Nieuwschevron right
  2. Win kaarten voor 5 Days Off
In de programma's van {l}Giel Beelen{/l} kun je deze week kaarten winnen voor het meerdaagse dance event: 5 Days Off. Met optredens van onder andere Chicks on Speed en Audiobully's. Vijf nachten lang opent de Melkweg haar deuren voor verschillende topartiesten uit de nationale en internationale dancescene. Grote namen worden afgewisseld met grote talenten. Naast de normale dagkaarten zijn er nu ook passe-partouts verkrijgbaar bij Ticket Service, Twist & Shout (Utrecht) en aan de kassa van de Melkweg. Deze kosten € 60 per stuk en een Melkweg lidmaatschap is niet nodig – een fikse korting ten opzichte van de dagkaarten.

Passe-partouthouders hebben vijf dagen lang toegang tot beide zalen van de Melkweg; dé kans om alle grote namen te zien optreden en zelf nieuw talent te ontdekken. Op www.5daysoff.nl is het volledige programmaoverzicht en informatie over alle artiesten te vinden. Om alvast in de stemming te komen voor het festival is hier ook een heel aantal live-sets te beluisteren van o.a. Metro Area, Audio Bullys, Chicks on Speed en Tiga.

3voor12 zal uitgebreid verslag doen van 5 Days Off. Afgelopen week is de festivalsite de lucht ingegaan waar nu al veel achtergrondinformatie over de artiesten te vinden is. Lees hier bijvoorbeeld waarom Tiga de Melkweg tot zijn favoriete clubs rekent… http://3voor12.vpro.nl/5daysoff

Programma:

Woensdag 16 juli
Joost van Bellen, Arthur Baker, LCD (live), 2 Many D.J.’s, Bart Skils, Prefuse 73, T. Raumschmiere (live), Tiga

Donderdag 17 juli
David Labeij, Steve Bug, Richie Hawtin, Serge, Mr.De, Drexciyan DJ Stingray, DJ 3000

Vrijdag 18 juli
Dab, Audio Bullys (live), San Proper, DJ Sneak, Terry Toner & Herr Arter, Seutek, Chicks on Speed (live), Anthony Rother (live)

Zaterdag 19 juli
Chaos, Suv & Mc Verse, L-Dopa, DJ Marky & XRS feat.Stamina mc, MPS Pilot, Wizard, Thee J Johanz

Zondag 20 juli
Darren Emerson, Tim Deluxe, Paul Jackson, Meloen, Metro Area (live), Antal, All Out K, Kid Goesting

Voor meer informatie over het festival: www.5daysoff.nl
Ster advertentie
Ster advertentie