3FM nieuws

Komt Adele naar Lowlands?

foto: Adelefoto: Adele
  1. Nieuwschevron right
  2. Komt Adele naar Lowlands?

Een opvallend gat in de programmering van de reeks concerten van Adele in München zorgt voor de nodige speculatie. De concertenreeks in augustus staat nu zo gepland dat de zangeres zaterdag 17 augustus vrij zou hebben. En laat dat nou precies de tweede dag van Lowlands zijn…

Eerder kondigde Adele aan vier shows te geven in een speciaal voor haar ingericht openluchtpodium in München. Toen de Britse zangeres het belletje kreeg was ze niet gelijk geïnteresseerd, maar het idee van een op maat gemaakt podium leek haar wel wat. Ook de timing van de concertreeks sprak haar aan, de reeks concerten zijn net na het EK Voetbal, maar nog voor de Olympische Spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lowlands

En dat is wel héél toevallig, aangezien in het weekend van 16 tot en met 18 augustus Lowlands plaatsvindt. En dus zijn er een hoop geruchten dat de grootste headliner van het festival nog niet eens is aangekondigd. Voorlopig zijn de grootste namen van het festival in Biddinghuizen hitproducer Fred again.., nederpopsensatie Goldband en ervaren rockers Queens Of The Stone Age.

Het zou de eerste keer zijn dat Adele op een Nederlands festival te zien zou zijn. Het is dus voor nu een verre gooi, maar houd vooral je vingers gekruist, wie weet helpt het wel!

Ster advertentie
Ster advertentie