3FM nieuws

Deze baantjes hadden je favo artiesten voor ze beroemd werden

foto: Instagram
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze baantjes hadden je favo artiesten voor ze beroemd werden

Natuurlijk zijn jouw favoriete artiesten niet altijd zo beroemd geweest. Voor ze dagelijks een fles champagne dronken bij 't ontbijt, moest er ook gewoon brood op de plank komen. Het zal je verrassen wat voor baantjes artiesten hadden om aan hun geld te komen.

Kanye West vouwde kleding

Kanye West maakt er geen geheim van dat hij bij de GAP werkte als kledingvouwer. Hij rapt er zelfs over in zijn track 'Spaceship': "Let's go back, back to the Gap // Look at my check, wasn't no scratch…"

Dua Lipa was model

Dua Lipa was voor ze begon met zingen een model. Ze hoopte hiermee veel nieuwe vrienden en contacten te maken om daarmee te bouwen aan haar muzikale carrière. Helaas werkte dit niet zo en beviel het werk haar ook niet echt: ze kreeg vaak te horen dat ze moest afvallen voor meer opdrachten.

Jay Z dealde in drugs

De baan die Jay Z had was een stuk minder onschuldig. Hij dealde namelijk in drugs. Veertien jaar lang verkocht de inmiddels stinkend rijke rappe cocaïne. Nadat zijn vrouw Beyoncé erop werd aangesproken, rapte Jay Z in het nummer 'Drugs Dealers Anonymous' over zijn verleden.

Lady Gaga was een burlesque danseres

Toen Lady Gaga 19 was werkte ze als burlesque danseres en stripte ze erop los. In de tijd dat ze dit soort showtjes opvoerde was ze druk bezig om het te maken als zangeres. En tja, daar komen sexy danspasjes ook wel bij van pas.

Miley Cyrus maakte wc's schoon

Miley Cyrus is al vanaf zeer jonge leeftijd bekend, maar ze heeft ook ooit een hele normale baan gehad. Op haar 11e werkte ze als schoonmaker in huizen van andere mensen. Ze maakte regelmatig wc's schoon en je gelooft het niet, maar ze vond het naar eigen zeggen hartstikke leuk!

Katy Perry was een gospelzangeres

Katy ken je vooral van sexy nummers als 'Bon Appétit' en 'I Kissed A Girl'. Toch is ze een gospelzangeres geweest. Katy groeide op in een christelijk gezin en moest regelmatig op speciale jeugdkampen voor christenen. Als je naar haar jeugd kijkt is het dus zo gek nog niet dat ze ooit begon als gospelzangeres.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rihanna verkocht spullen op straat

Voor Rihanna doorbrak als zangeres hielp ze haar vader regelmatig. Hij verkocht spullen op straat op het eiland Barbados en Rihanna hielp hem graag een handje. Als hobby zong ze vaak en na een aantal optredens op het eiland werd ze al gauw ontdekt. De rest is geschiedenis!

Kendrick Lamar was een poëet

Op school leerde de kleine Kendrick hoe je gedichten maakt. Dat vond hij zó vet, dat hij het maar bleef doen. Hij werd al gauw een poëet en je raadt het waarschijnlijk al... die poëzie veranderde uiteindelijk in rap. En zo is de cirkel weer helemaal rond.

Ster advertentie
Ster advertentie