3FM nieuws

Frank zendt eerste half uur #BOOS-aflevering uit op 3FM

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Frank zendt eerste half uur #BOOS-aflevering uit op 3FM

Gisteren was het dan eindelijk tijd voor de veelbesproken #BOOS-aflevering over de misstanden bij het televisieprogramma The Voice Of Holland. In plaats van de gebruikelijke plaatjes hoorde je op 3FM het eerste deel van de #BOOS-uitzending. 3FM-dj Frank ging in gesprek met luisteraars.

Je checkt de hele #BOOS-aflevering trouwens hier. Let op: dit kan herinneringen oproepen of andere gevoelens triggeren. Mocht je met iemand willen praten over je eigen ervaring met seksueel grensoverschrijdend gedrag neem dan gratis, vrijblijvend en anoniem contact op met Slachtofferhulp Nederland (0900-0101), Centrum Seksueel Geweld (0800-0188) of Stichting Mind Korrelatie (0900-1450).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liesbeth: "Iedere vrouw heeft hiermee te maken gehad"

Tijdens de uitzending belt Frank met 3FM-luisteraar Liesbeth. Ze stuurt via de 3FM-app het volgende bericht: “Ik denk dat er geen vrouw is die nog nooit met seksueel overschrijdend gedrag of machtsmisbruik te maken heeft gehad”.

Ze legt uit dat het vaak in de kleinere dingen zit: opmerkingen over je uiterlijk wanneer je op straat loopt, een hand op je bil op kantoor of een ongemakkelijke situatie tijdens uitgaan.

Melvin: "Het gaat jou helemaal niets aan"

Luisteraar Melvin laat ook via de 3FM-app weten dat hij het een verschrikkelijk nieuwsonderwerp vindt en merkt dat dit soort praktijken vaker gebeuren: “Bij mijn vriendin denken mannen het recht te hebben om iets te mogen zeggen over haar uiterlijk en vooral over haar grote borsten. Dat ze zomaar iets mogen roepen. Het gaat jou helemaal niets aan. Het zijn zulke kleine dingen en mannen beseffen niet wat dat al met je kan doen”.

Check het hele fragment hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie