3FM nieuws

Volg live de verkiezingsuitslagen

  1. Nieuwschevron right
  2. Volg live de verkiezingsuitslagen

Luister woensdagavond 12 september vanaf 19.00 uur live mee met NOS op 3-nieuwslezer Bart Jan Cune naar de verkiezingsuitslagen.

Als we de peilingen moeten geloven, wordt het een nek-aan-nek race tussen VVD en PVDA. Bart Jan Cune van NOS op 3 zorgt er woensdagavond 12 september voor dat jij op de hoogte blijft van het verkiezingsnieuws. Hij schuift tijdens MetMichiel en 3voor12radio regelmatig aan voor een update.

Bart Jan Cune volgt exit-polls

Tijdens de verkiezingsdag wordt bij de uitgang van een aantal speciaal geselecteerde stembureaus aan de kiezers gevraagd wat ze hebben gestemd. Deze zogenaamde exit-polls leveren een goed beeld op van de einduitslag. Bart Jan Cune volgt de exit-polls op de voet.

MetMichiel en 3voor12radio

Bart Jan Cune zorgt er tijdens MetMichiel en 3voor12radio voor dat iedereen die niet aan de buis zit gekluisterd al het verkiezingsnieuws tot zich krijgt. Vanaf 22.00 uur zijn er bij Roosmarijn in 3voor12radio bellers te horen over de verkiezingsuitslagen.

Doe de 3FM Partijwijzer

Voor de zwevende kiezers onder ons: laat de 3FM Partijwijzer je helpen. Tot woensdagavond 21.00 uur kan je de Partijwijzer gebruiken.

Luister woensdagavond 12 september vanaf 19.00 tot 22.00 uur naar MetMichiel en van 22.00 tot 01.00 uur naar Roosmarijn in 3voor12radio.

>> Meer 3FM Serious Politics

Ster advertentie
Ster advertentie