3FM nieuws

Eline is nieuw van 20 tot 22 uur op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Eline is nieuw van 20 tot 22 uur op 3FM
Vanaf maandag 14 juni hoor je van 20:00 tot 22:00 uur op 3FM het nieuwe NPS 3FM programma Adreneline. {l}Eline{/l} draait jouw favoriete muziek, regelt dates en brengt je op de hoogte van het laatste popnieuws en de nieuwste releases. Een van de vaste nieuwe onderdelen van Adreneline is de radiodate. Zeg maar wat jij wilt en {l}Eline{/l} gaat het voor je regelen. Gezellig even wat drinken, of met als doel een relatie, alles kan. Ja, je moet wel single zijn en openstaan voor romantiek (je weet maar nooit he!). Geef je op door een mailtje te sturen naar adreneline@3fm.nl en wie weet spreekt Eline je vanavond in de uitzending.

{l}Eline{/l} is één van de jonge talenten in het eigen opleidingsprojekt van 3FM. Na nog geen jaar in de nacht op 3FM mag ze zich nu dus gaan waarmaken op de avond van 3FM. In het nieuwe programma is vooral muziek te horen. Ook verschillende subculturen en lifestyles (van gothic tot hiphop, en van gamers tot kakkers) en uitzonderlijke vormen van sport komen aan bod in de dagelijkse uitzendingen. Zo wordt er een zogenoemde ‘mini-ramp’ (kleine halfpipe) in de studio neergezet, om een skate-demonstratie te geven.

eLine is blij met haar overstap van de 3FM-nacht naar de NPS-avond: "Vette shit. Elke dag radio maken is natuurlijk te gek. Tegen alle radioluisteraars wil ik zeggen: zorg dat je erbij bent."

Klik hier voor de Adreneline homepage.
Ster advertentie
Ster advertentie