3FM nieuws

Giel rapt met The Opposites en andere 3FM hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel rapt met The Opposites en andere 3FM hoogtepunten

Elke ochtend feest op 3FM, want The Opposites waren de hele week te gast bij Giel! Leuk en aardig, maar na vier dagen Twan en Willem ben je wel toe aan iets anders. En dus besloot Giel het maar even over te nemen..

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Giel rapt met The Opposites

Omdat vrijdag 10 mei hun nieuwe album Slapeloze Nachten uitkwam, waren The Opposites de week voorafgaand aan die vrijdag vier ochtenden te gast bij Giel.

Willy en Big2 speelden samen met Mr. Probz 'Sukkel Voor De Liefde', praatten over Slapeloze Nachten, deden een 'opposite version' van 'Hey DJ' en sloten de week af op Willy's verjaardag met 'Thunder'.

Maar daar bleef het niet bij. Was het een manier om Willy te feliciteren? Wilde Giel zijn dank betuigen voor de optredens van The Opposites? Of dacht hij dat dit de manier was om een van zijn lang gekoesterde geheime dromen in vervulling te laten gaan? Giel stond erop dat hij zelf een stukje zou rappen, en het mag gezegd: dat deed hij helemaal niet onverdienstelijk.

Giel rapt 'Slapeloze Nachten'

>> The Opposites de hele week live bij Giel

2. Barend en Wijnand waren bij One Direction.. of toch niet?

One Direction was in het land en dat zorgde voor hysterische taferelen. Barend en Wijnand waren twee van de weinige gelukkigen die de heren voorafgaand aan hun concert in de Ziggo Dome mochten interviewen. Zodoende beantwoordde Niall de vragen van 3FM-luisteraars.

Natuurlijk gingen Barend en Wijnand daarna ook buiten even een kijkje nemen, waar de massa's fans zich hadden verzameld. Daar troffen ze Fieke en Zara, van wie de kaartjes aan de deur van de Ziggo Dome vals bleken te zijn. Heel toevallig hadden Barend en Wijnand twee kaartjes over en nobel als de heren zijn gaven ze die natuurlijk aan Fieke en Zara. Giel belde maandag 6 mei om de meiden te vragen hoe het concert was.

3. De Hemelse Honderd 2013

Een dag lang verkeerde 3FM in hemelse sferen met de beste albums allertijden. Jullie stemden op jullie favoriete albums en daaruit kwam de Hemelse Honderd 2013 voort. Coen en Sander maakten de lijst woensdagmiddag 8 mei bekend.

Michiel zond van 19.00 tot 22.00 uur Album Specials van onder meer de nummer 1, Ten van Pearl Jam, uit. Ook belde hij met Casper van Kensington en vroeg hij Casper naar zijn all time favorites.

Casper van Kensington over zijn favoriete platen

4. Rudimental & Ella Eyre live bij Giel

Rudimental had in de zomer van 2012 een monsterhit met 'Feel The Love'. Nu is daar het album Home en dat was dus een goede aanleiding om het drum 'n' bass-kwartet uit te nodigen in de studio. Donderdagmorgen 9 mei stonden ze op De Speelplaats bij Giel.

Producers en songwriters Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor en DJ Locksmith brachten zangeres Ella Eyre mee, die te horen is in de nieuwe single 'Waiting All Night'. Als dat niet lekker was, dan weten wij het bij 3FM ook echt niet meer.

5. Suske en Wiske-fan kent alle nummers uit zijn hoofd

Iedereen kent Suske en Wiske. Er zijn sinds 1945 al 324 titels uitgebracht. De strips zijn immens populair en niet alleen bij kinderen. Er komt nu zelfs een 'volwassen' versie, waarbij geweld en seksualiteit niet geschuwd worden.

Coen en Sander belden met Suske en Wiske-fan Erik, die werkelijk alles wist over het stripduo. En als we zeggen alles, dan bedoelen we ook echt alles...

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

De afgelopen week leek wel een aaneenschakeling van hoogtepunten! Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie