3FM nieuws

De Schaamnaam van 2009

  1. Nieuwschevron right
  2. De Schaamnaam van 2009
Coen en Sander, twee jongens met ogenschijnlijk normale namen, zijn op zoek naar mensen met namen om zich voor te schamen.
Op de redactie van 3FM.nl hangt al sinds jaar en dag een lijst van mensen met een, op z'n zachtst gezegd, 'bijzondere' naam. Wat begon als een geinig lijstje op een A4-tje, veranderde al gauw in een kantoorvullend behangetje van schaamnamen.

Coen en Sander en de Schaamnaam

Tijdens hun dagelijks slentergangetje door het 3FM pand, wandelden Coen en Sander ook altijd even langs om te polsen of er nog tenenkrommende personages aan de lange reeks waren toegevoegd. Vaak deden ze zelf ook nog een duit in het zakje en zo groeide de lijst gestaag.

Stanley Messie wint de Schaamnaam 2008

Uiteindelijk werd de lijst zelfs omgetoverd tot een programma-item in de Coen en Sandershow en gingen ze met de luisteraars van 3FM op zoek naar de genântste namen van Nederland. De Schaamnaam van 2008 viel Stanley Messie ten deel.

De Schaamnaam 2009

Ook dit jaar wordt er weer een naam gezocht waarvan je zegt: "Hoe kan je dat je kind aandoen?!?". De shortlist van 2009 staat, na een week van inzendingen door luisteraars, online op de site van Coen en Sander.

De genomineerden zijn:

Aart Appelhof
Aart Beijen
Anna Nas
Anne Frankenhuis
Ben Brack
Ben Kaal
Brad Wursten
Chil Persoon
Charrel Kip
Conny Plassen
Constant Lam
Coos Busters
Cor Nuijten
Fokje Modder
Izzy van Gisteren
Jos Tibant
Lieve Billekens
Mario Netten
Mevrouw Bolle Kip
Mevrouw Man
Roy Bos
Tom Aten
Ton Haring
Wil de Beer
Wil de Haas
Wil Krikke
Willie Wortel

Stemmen op jouw favoriet

>> Stem nu op de Schaamnaam van 2009
Ster advertentie
Ster advertentie