3FM nieuws

Flevo Festival live op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Flevo Festival live op 3FM
Zaterdag 16 augustus van 20:00 tot 01:00 uur zendt 3FM live uit vanaf het Flevo Festival. Floor, Herman, Manuel en Jan-Willem doen verslag van de muziek, theater, cabaret, outdoorsports en seminars. De uitzending zaterdag 16 augustus van staat strak van interviews en live muziek. Verder aandacht voor alles wat Flevo naast muziek te bieden heeft, toneel, poezie, discussie, geloof en feest. {l}Manuel Venderbos{/l}, {l}Herman Wegter{/l}, {l}Jan-Willem Roodbeen{/l} en {l}Floor Koomen{/l} zorgen ervoor dat je niets van het festival hoeft te missen.

Het Flevo Festival wordt 14-17 augustus voor de 26e keer georganiseerd. Je kunt op het Flevo Festival de X-Noizz 3FM dj¹s ontmoeten tijdens de foute disco party¹s in de musix BoX, de nieuwste tent van het festival. Van donderdag tot en met zaterdag kun je om 13.00 uur back to the ¹70,¹80,¹90 door in stijl de MusicBoX in te wandelen.

Het Flevo Festival wordt gehouden op landgoed ŒVelder¹ in Liempde bij Boxtel (NB) en wordt zondag afgesloten met de grootste openluchtkerkdienst van Nederland.
Ster advertentie
Ster advertentie