3FM nieuws

Voor je werk naar de club? Frank deed het!

  1. Nieuwschevron right
  2. Voor je werk naar de club? Frank deed het!

Waar de rest voor de derde keer op snooze ramde ging Frank los in Club NYX! Hier werd vanochtend de eerste editie van Daybreaker georganiseerd, een feestje waar je uit je dak kunt gaan vòòr je naar je werk gaat. Goed idee? Frank approves!

Live in de ochtendshow!

Domien belde vanochtend met Frank in zijn ochtendshow. "Het is fantastisch! De mensen blijven maar binnenstromen alsof het zaterdagavond is," roept Frank vrolijk. Het is te stellen dat Frank in ieder geval verkocht is door dit concept. "Oké daar ga ik Do'tje!". Dit breekt zo lekker de week!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tegenbeweging

Frank sprak ook met één van de organisatoren Joris. Volgens hem is het een tegenbeweging voor het huidige uitgaansleven waarin veel drank en drugs wordt gebruikt. "We zijn niet absoluut tegen, zelf drinken we ook wel eens een bakkie" vertelt hij. Maar in plaats een baco of gin&tonic kun je deze keer bij de bar terecht voor een watertje of je dagelijkse portie vitamientjes in de vorm van een fruitsapje. Of het de beste manier is om je dag te beginnen weten we niet, maar het is wel de leukste! Tenminste.. Als je je wekker hoort.Daybreaker

Daybreaker is een primeur voor Club NYX, uitgewaaid vanuit New York en nu in Amsterdam. Om 05:30 kun je al terecht voor een ontspannende sessie deephouse-yoga waarna de feestdeuren worden opengegooid. Een week van te voren was deze editie al uitverkocht, maar niet getreurd! De volgende vindt alweer plaats op 20 september. Goed idee als je het aan Frank vraagt!

Ster advertentie
Ster advertentie