3FM nieuws

Marilyn Manson engste Amerikaanse celebrity

  1. Nieuwschevron right
  2. Marilyn Manson engste Amerikaanse celebrity

Amerikanen vinden de shock rocker 'creepiest'. Hij staat op 1 in de lijst van 'Creepiest Celebrities'.

Net voor de Amerikaanse feestdag Halloween heeft E-Poll Market Research een toepasselijke poll gehouden onder de Amerikanen. Het bureau heeft onderzocht welke celebrities ze het meest de sluipen op het lijf jagen.

Creepy Marilyn Manson

De enige muzikant in het rijtje, staat ook gelijk bovenaan. Ze vinden Marilyn Manson ‘creepier’ dan twee van hun landgenoten die van moord beschuldigd zijn. Niet dat de nummer 1 er ook maar een dag van wakker zal liggen. Brian Warner, zoals Marilyn Manson echt heet, zal het waarschijnlijk alleen maar leuk vinden. Onder zijn alter-ego Marilyn Manson doet Warner zijn best om zicht van zijn duistere kant te laten zien.

Spraakmakende rechtzaken

Manson wordt op de voet gevolgd door twee personen die beide uitgebreid in het nieuws zijn geweest vanwege spraakmakende rechtzaken. Nummer 2 is Casey Anthony, de moeder uit Florida die werd beschuldigd van het vermoorden van haar kindje. In juli van dit jaar werd ze vrijgesproken. Ze wordt opgevolgd door O.J. Simpson. Die in 1995 uiteindelijk niet schuldig werd bevonden voor de moord op zijn vrouw.

Top 10 Creepiest Celebrities

1) Marilyn Manson
2) Casey Anthony
3) O.J. Simpson
4) Spencer Prat
5) Nadya Suleman (Octomom)
6) Charlie Sheen
7) Eliot Spitzer
8) Woody Allen
9) Tim Burton
10) Jesse James (ex-man van Sandra Bullock)

Marilyn Manson - This Is Halloween

Regisseur Tim Burton staat op nummer 9. Manson en hij zijn geen vreemden van elkaar. Manson coverde voor de re-release van Burtons film The Night Before Christmas de track 'This Is Halloween'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie