3FM nieuws

Felix Da Housecat naar Indian Summer

  1. Nieuwschevron right
  2. Felix Da Housecat naar Indian Summer


In navolging van een al indrukwekkende line-up op het Indian Summer Festival, komt ook top-DJ Felix Da Housecat naar het festival.

Op 19 juni is het recreatiegebied Geesterambacht (vlakbij Alkmaar) even THE place to be. De line-up was al indrukwekkend, maar met de toevoeging van de Amerikaanse DJ-held Felix Da Housecat wordt deze nog beter!

Felix Da Housecat

Al vanaf zijn vijftiende draait en maakt Felix uit Chicago al plaatjes. Hij werkt hard en verdient zijn sporen in de housescene. De laatste jaren is hij vooral gefocust op electro en ook daar komt de DJ goed uit de verf. Héél goed zelfs. Verder remixt hij zich wild en op 19 juni is hij dus te zien op het Indian Summer Festival!

En verder...

Verder komen er nog een aantal topacts naar het festival. Onder anderen, in willekeurige volgorde, een uitgedunde selectie: De Dijk, Bløf, Ilse de Lange, Di-Rect, UB40, Destine, Fedde Le Grand, Marco V, Michel de Hey, Erick E, Don Diablo en DJ Jean. De volledige line-up kun je natuurlijk vinden op de website. Kaarten hebben? Die kun je gewoon kopen of volgende week 3FM in de gaten houden.

>> Naar de site van Indian Summer Festival

Ster advertentie
Ster advertentie