3FM nieuws

Eva Cleven gaat radiomaken op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Eva Cleven gaat radiomaken op 3FM

Eva Cleven presenteert vanaf 5 september op zaterdagavonden het programma Club Cleven op 3FM, voorheen Club Carter. Eva neemt hiermee het stokje over van Sagid Carter.

Club Cleven

Club Cleven bouwt elke zaterdagavond tussen 22:00 tot 00:00 uur op naar het (voor nu digitale) uitgaan met een actuele mix van wat er op een moderne dansvloer te horen is. Lowlands’ X-Ray, clubavonden in TivoliVredenburg, Encore in De Melkweg, maar af en toe ook een feesttent in Limburg: Eva covert samen met de luisteraar het Nederlandse uitgaansleven.

Laat het maar aan Frank en Eva over om dit volledig over the top aan te kondigen.

Meer over Eva

Eva werkte al eerder samen met de VPRO en 3voor12. Ze deed een aantal jaren verslag van verschillende muziekfestivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole, WOO HAH! en Best Kept Secret. Ook werkte ze voor 2doc, waar ze onder andere documentairemakers interviewde tijdens IDFA.

Eva Cleven: "Omdat ik al eerder met 3voor12 heb gewerkt weet ik dat wij een goede match zijn. Ik hou van de manier waarop 3voor12 de muziek in de volle breedte benadert: met de onderliggende gedachte mensen kennis te laten maken met iets wat nieuw voor ze is. Dat trekt me heel erg aan in het werken voor 3voor12, VPRO en 3FM. Ik ben blij dat ik voor jongeren-merken als FunX en 3FM mag werken, daar ben ik van toegevoegde waarde en voel ik me thuis."

Welkom, Eva!

Ster advertentie
Ster advertentie