3FM nieuws

Ontbijten met Only Seven Left

  1. Nieuwschevron right
  2. Ontbijten met Only Seven Left


Giechelende en piepende meisjes! 7 Fans worden deze week verrast door Only Seven Left met een ontbijtje op bed.

Zeven dagen lang worden de zeven grootste fans van Only Seven Left verrast door de band zelf met een ontbijtje op bed én een toeganskaartje voor het intieme concert van de jongens in de 3FM studio. Hysterie en tranen van geluk.

Xamiera

Xamiera vindt Roderick het leukst. Giel vindt hem , als hij de foto's goed bekijkt ook het lekkerst. Het zusje van Xamiera heeft haar opgegeven, omdat ze ongeveer de grootste fan ever van Only Seven Left is. Toen Roderick aanbelde deed ze supercool. We weten niet hoelang ze dat heeft volgehouden tijdens het ontbijt. Het was wel even RODERICK voor haar deur.

Luister:

>> Check de filmpjes op de site van Giel

Denise

Denise was de tweede fan die werd verrast door de hunks van Only Seven Left. Meer gepiep en gegiechel. Wederom terecht. Denise voelde de bui al een beetje hangen, toen haar vriendin Melisa ineens zomaar op een doordeweekse dinsdag kwam logeren. Toen Denise Giel aan de lijn kreeg vernauwde haar luchtpijp spontaan en kon ze Giel alleen nog maar piepend antwoorden.

Trapglijden

Samen met Hinne gaan de meisjes nu met matrassen van de trap glijden en croissantje verorberen. Keten. Ook Denise en Melisa mogen dinsdag naar de studio komen voor het intieme concert; als er nog maar zeven fans over zijn! (Get it? Only Seven Left?)

Luister:

Mandy

Waarschijnlijk zat ze een beetje voor zich uit te staren op de bank omdat ze net wakker was, toen Mandy door Giel werd gebeld. Haar moeder had Giel gemaild en ervoor gezorgd dat Only Seven Left op deze druilerige maandagochtend op de stoep stond. Sprakeloos was Mandy. Ze kon alleen nog maar een beetje giechelen. Een logische reactie, als een stuk als Roderick voor je neus staat met een ontbijtje!

Intiem concert

Roderick verblijdde Mandy ook nog eens met een kaartje voor een intiem concert van de jongens in de studio. Dat was de druppel; er kwam geen zinnig woord meer uit Mandy. Hopelijk vindt ze haar stem later op de dag weer terug.

Luister:

Only Seven Left

Deze hele week verrassen de jongens van Only Seven Left fans door het hele land met een ontbijtje. Lees meer op de site van Giel.

>> Naar de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie